Spritnyt Aprilmagasin 2022 ude nu

Velkommen til Aprilmagasinet

 

Rummelige biler med god indstigningshøjde er stadig meget populære. Derfor har mange af de nye biler en eller anden form for SUV- eller Crossoverbetegnelse, selv den nye Renault Megane. Men det er dog ikke det mest opsigtsvækkende ved den. Det kan du læse mere om her i Aprilmagasinet, hvor du desuden finder test af Tesla Model Y, af MG som har givet deres ZS EV et flot facelift, mens BMW X3 har fået et tiltrængt et af slagsen. Jeppe Dalby har kørt lydløst i lyserødt i Fiat 500E 3+1, og så er der et herligt sidste brøl fra Porsche Macan GTS.

 

Naturligvis er der også munddryppende inspiration til en tur til Rom i Anne Køsters pastaguide, du kan komme med i saunagus på Varbergs Kusthotell samt læse om masser af skønne nye forårsdufte og Aprilfavoritter.

Rigtig god fornøjelse!

Author: Malene Raith

Share This Post On