Gratis Martsmagasin 2022 ude nu …

Velkommen til Martsmagasinet

 

Plug-In hybrider er populære, og der kommer flere og flere af dem. I denne måned har vi testet forskelligheder som den store terrængående Jeep Wrangler 4Xe og den hurtige stationcar Peugeot 508 SW PSE, der begge nu fås med kabelsupplement. Jeppe Dalby har været i Malaga og kørt den nye BMW 2-Serie Active Tourer, der også fås som plug-in hybrid, og så tester vi desuden hybriden Toyota C-HR GR Sport og den fuldt elektriske kompakte SUV Audi Q4 e-tron. Kun den nye faceliftede Volvo XC60 er både kabel- og batterifri – men det bliver den ikke ved med at være.

Anne Køster er taget på gastrobørnetur til Stockholm, her er forkælelse i naturen på Bjärehalvøen på Torekov Hotell og naturligvis masser af skønne Martsfavoritter.

Rigtig god fornøjelse!

Malene Raith
Journalist og redaktør

Author: Malene Raith

Share This Post On