Februarmagasin ude nu!

Velkommen til Februarmagasinet

 

Velkommen til 2022 og årets første magasin, hvor vi kigger nærmere på en bred vifte af nyheder. For det er måske lidt overset for tiden, men der bliver skam stadig introduceret nye bilmodeller, som ikke kun kører på batterier. Vi været bag rattet på brændstofversioner af både den helt nye Volkswagen Taigo og den nye generation Kia Sportage, trillet af sted i Defender 90″, for så at finde kablerne frem til plug-in hybriderne Seat Tarraco e-Hybrid og Jeep Compass 4Xe. Omvendt er der fuldt plus på batterierne i Porsche Taycan Cross Turismo og Polestar 2, alle smukt foreviget af Jeppe Dalby.

Anne Køster er taget til Færøerne for at smage naturens delikatesser, her er spa for dronninger på Vitalhotel Alter Meierhof samt skønne vinterfavoritter, som kan gøre dig klar til foråret.

Rigtig god fornøjelse!

Malene Raith
Journalist og redaktør

Author: Malene Raith

Share This Post On