Nyt stort December/Januarmagasin ude nu!

Nok ser det lidt sort ud udenfor, men så er det jo godt, at det nye December/Januar Magasin har ekstra mange historier, nyheder og tests, som du kan fordybe dig i. Kom f.eks. tæt på de nye plug-in hybrider fra Land Rover og Toyota, GTI-bilerne Hyundai i30 N og VW ID.4 GTX, med Morten Bek til Belgien i Volvo C40, eller “a trip down Memory Lane” ved Renault 4Ls 60-års jubilæum i Paris. Vi har også spurgt tre jurymedlemmer om deres begrundelse for, at Hyundai IONIQ 5 blev Årets Bil Danmark 2022. 

Anne Køster har smagt gourmetmenuer, der ikke sender dig til tælling, her er også getaway med ro og gourmet på Sønderho Kro samt masser af selvforkælelse, der kan få dig gennem den mørke årstid.

Rigtig god fornøjelse!

 

 

Author: Malene Raith

Share This Post On