Stort Novembermagasin ude nu – læs det gratis her

Velkommen til Novembermagasinet

 

Elbilerne har for alvor ramt Danmark, Autopiloterne kigger derfor nærmere på lineuppet af biler, der i år var med ved den indledende runde af Årets Bil Danmark 2022. Derudover byder Novembermagasinet også på vild vildmarkstur i to nye rå varianter af Ford Ranger, test af den helt nye skarpe generation Peugeot 308 i Frankrig, køretur i den kantede luksus SUV Kia Sorento og den friske hybrid Renault Clio E-Tech. Der er desuden jubel over dieselmotoren i Audi SQ5, og så har Jeppe Dalby testet den helt nye Toyota Yaris Cross i Belgien.

 

Anne Køster rapporterer fra kåringen af Verdens 50 Bedste Restauranter, der er gensyn med sneen ved polarcirklen i Treehotel og masser af inspiration til velduftende julegaver og skøn selvforkælelse.

Rigtig god fornøjelse!

Author: Malene Raith

Share This Post On