Oktobermagasin 2021 ude nu!

Velkommen til Oktobermagasinet 2021

 

Mundbindet er kastet, og hverdagene begyndt at ligne sig selv igen med præsentationer og testkørsler af semielektriske vogne som den skumle Cupra Formentor e-Hybrid, de fuldt elektriske vogne Jaguar I-Pace og Audi e-tron Sportback, den helt nye brændstofvogn Hyundai Bayon og den gennemførte Mercedes C-Klasse i en dieselvariant. Vi har såmænd også været til international testkørsel af den faceliftede Dacia Duster, mens Autopiloterne har budt Lexusvelkommen tilbage i Danmark. Det meste prydet af Jeppe Dalbys pletskud.

Anne Køster har gransket de nye grønne Michelin-stjerner, der er getaway på Ruths Hotel i Skagen udenfor sæsonen og desuden også masser af spændende nye produkter til selvforkælelse, når efteråret banker på ruden.

Rigtig god fornøjelse!

Author: Malene Raith

Share This Post On