Stort Septembermagasin 2021 ude nu!

Velkommen tilbage fra ferie!

Så er der fuld damp på kedlerne igen efter ferien … eller måske rettere: fuld strøm på batterierne. For vi har 64 siders spændende læsning klar til Jer med masser af elektriske vogne såsom den friske Peugeot e-208, den stilsikre nye Volvo XC40 Recharge og den anderledes futuristiske Hyundai Ioniq 5, som Morten Bek har testet i Spanien. Her er også almindelige hybrider som designflyderen DS 9 og den helt nye højbenede Renault Arkana. Jeppe Dalbybruger også batteri og brændstof i den nye Audi Q7 plug-in hybrid, og så er der fuldt brøl for dollaren i Ford Mustang GT Convertible.

Anne Køster smager på lækkerier fra øst til vest, der er sol over klippeøen på pensionat i Allinge samt masser af nye dufte og skønhedsinspiration til sensommeren.

Rigtig god læselyst!

Author: Malene Raith

Share This Post On