Junimagasin ude nu!

Det bør ikke handle om enten eller. For det giver nu altså bedre mening med både og. Strøm og brændstof. El til bykørsel, diesel til langtur og benzin til begge dele. Gerne med elektrisk støtte. Vi har derfor i denne måned testet lidt af hvert fra den elegante BMW 4-Serie Coupé, den sprøde Audi A5 og den kvikke Ford Fiesta som hybrid, til de store elbiler som Mercedes EQV og Toyota Proace Verso Electric samt den nye kinesiske Aiways U5. Morten Bek har testet den kinesiske Polestar 2, mens Autopiloterne prøver Danmarks billigste elbil: Dacia Spring Electric.

Anne Køster er stadig i gang med at indhente forsømte restaurantbesøg, her er også velfortjent forkælelse på Kurhotel Skodsborg, og så nyder vi den spæde sommers blomstrende nye dufte og skønheds favoritter.

Velkommen til Junimagasinet, som du kan læse helt gratis lige her: https://issuu.com/pret-a-partir-magasin/docs/pr_t-_-partir_magasin_juni_2021?fr=sNzk2NzI4Nzc4MzE

Author: Malene Raith

Share This Post On