PRÊT-À-PARTIR Magasin nr. 50 Maj 2021

Velkommen til magasin nummer 50

Det er nu fem år siden, at vores nu 8 år gamle bilwebsite blev til et gratis magasin, og det fejrer vi på 68 sider med endnu flere bilnyheder til dig. Helt i tråd med tiden har Autopiloterne testet elbilen VW ID.4, vi har testet den nye elektriske Opel MokkaMorten Bek den nye Skoda Enyaq, og så har vi også været ombord i plug-in hybriderne Mercedes E 300 e og Audi A6 50 TFSI e. Eneste brændstofvogn er den super underholdende Toyota GR Supra 2.0, og Jeppe Dalby har naturligvis nok engang bidraget med sine professionelle pletskud.

Anne Køster fejrer genåbningen med tre dage på restaurant, der er skøn getaway og in room dining på Dyvig Badehotel, og så fejrer vi forårets sidste måned med masser af nye sommerdufte til kvinder og mænd.

Rigtig god fornøjelse!

Malene Raith
Journalist og redaktør

Author: Malene Raith

Share This Post On