Nyt stort Aprilmagasin 2021 ude nu

Nok en Marts er gået uden Geneve Motor Show, men heldigvis har det ikke forhindret en hel del store billanceringer i at være klar – af samme grund har vi udvidet nyhedssiderne i denne måned. Men bare rolig, her er skam stadig også masser af biltests såsom den elektriske pony Ford Mustang Mach-EMorten Bektester den vilde Audi e-tron GT. Der er også test af Mercedes GLC 300 e, den nye velformede Citroën C4Autopiloterne er bag rattet på brintbilen Toyota Mirai, og Jeppe Dalby kører Volvo V60 T6.

Anne Køster drømmer sig tilbage til dengang New York var en by, man kunne rejse til, der er også gensyn med en luksuriøs getaway på Hotel Frederiksminde, og så bringer april en skøn duft af sommer med sig.

Rigtig god fornøjelse!

Malene Raith
Journalist og redaktør

Author: Malene Raith

Share This Post On