Stort Vintermagasin 2020/2021 ude nu!

Velkommen til et ekstra stort vinternummer fuld af store biler. Audi e-tron Sportback er f.eks. stor på strøm, Morten Bek kører BMW 4-Serie, som har noget stort på fronten, Range Rover Velar SVA er stor i topfart (og prisskilt), den amerikanske kæmpe Ford Explorer kan både buldre og tie, mens Kias flagskib Kia Sorento står skarpere end nogensinde. Og så har Autopiloterne desuden set nærmere på den nye VW Tiguan. Outsideren rent størrelsesmæssigt er Årets Bil i Danmark 2021, VW ID.3, som til gengæld er kåret til intet mindre.

Anne Køster får en ganske særlig gourmetoplevelse på Molskroen, vi møder sne og luksus i Norge på Fýri Resort og sidst, men ikke mindst, er der inspiration til vinterforkælelse.

Rigtig god fornøjelse med magasinet.

Husk at trykke på fuldskærm firkanten i nederste højre hjørne …👇🏻

Author: Malene Raith

Share This Post On