Gratis Oktobermagasin ude nu

Det går i øjeblikket løs med elektrificerede billanceringer, hvor vognene kører på batteri alene, delvist eller en smule. Men der er da også lanceringer som handler om andet. Køreglæde for eksempel. I store, hurtige eller små versioner.

Morten Bek har testet den nye faceliftede bybil Kia Picanto, Autopiloterne har bukket lidt hjørner i VW Golf 8 GTI, der er test af den komfortable Mercedes-Benz GLB, og så er design og good looks i fokus i Audi Q3 Sportback. Ej at forglemme, at der er masser af smæk for skillingen i den nye Toyota GR Supra 2.0

Anne Køster nyder vin og snacks på Studio, der er måske ikke sol, men masser af hygge på getawayen til Allinge Badehotel, og som altid er der skøn efterårsinspiration og nye dufte bagerst i magasinet.

Velkommen til efteråret i PRÊT-À-PARTIR Magasin, gå til magasinet via linket herunder eller tryk på billedet i toppen til højre …

Author: Malene Raith

Share This Post On