Stort Sommermagasin 2020 ude nu

Gå direkte til magasinet, tryk på billedet herunder:

Velkommen til Sommermagasinet 2020

Så blev det endelig ferie, og det skal naturligvis fejres med et ekstra stort Juli/Augustmagasin fuld af nye biler og inspirerende livsstil. Autopiloterne har for eksempel kørt Rømøs strande tynde i den nye Volkswagen T-Roc Cabrio, vi har testet Land Rovers nye ikoniske Defender på Tirsbæk Gods, nydt en kæk rød Mazda2, rundet Sverige i Skoda Kamiq og så er Morten Bek kørt sommeren i møde med speederen i bund bag rattet på Audi RS 6 Avant og Mercedes-AMG A 45 S.

Anne Køster nyder luksus og gourmet fra gok til gane på Vejrø, her er også glimt af ferieinspiration fra Provence, vinsmagekasser til de lange lyse nætter på terrassen samt skønne sommerfavoritter til ferien under solen bagerst i bladet.

Rigtig god sommer!

 

Author: Malene Raith

Share This Post On