Junimagasin ude nu

Velkommen til det nye Junimagasin 2020 – du kan gå direkte til magasinet nederst

Internationale testkørsler er stadig no go, så i dette nummer har vi i stedet nydt solskinnet i Danmark bag rattet på den bistre nye Audi Q7, den faceliftede Land Rover Discovery Sport samt den nye genkendelige og alligevel anderledes VW Golf 8Autopiloterne har testet den nye Ford Kuga PHEVsammen hver for sig og Morten Bek nydt den opgraderede basismotor i Mazda3.

Anne Køster er Alice i Eventyrland på tur med Filurkatten, da hun besøger den to-stjernede Michelinrestaurant Alchemist, vi mindes også den idylliske getaway på Karlaby Kro i Sverige, og som altid er der inspirerende nye junifavoritter til dig, eller en du holder af, bagerst i magasinet.

Rigtig god fornøjelse – og god pinse!

Author: Malene Raith

Share This Post On