Magasin #40 Maj 2020 ude nu

Et forrygende Magasin #40 er netop gået live, foråret har sat gang i naturen og heldigvis også i de europæiske bilfabrikker, der så småt er begyndt at starte produktionen op igen. Nok er tempoet gået ned overalt de seneste uger, men vi har skam stadig masser af spændende læsestof til Jer.

Morten Bek har for eksempel kørt Mercedes-Benz G-Klasse, Autopiloterne testetAudi A6 Allroad sammen hver for sig. Du kan også læse test af den nye Skoda Superb iV, den sjove BMW M135i og komme helt tæt på vognen på forsiden: den elektriske Porsche Taycan Turbo S.

Anne Køster trænger til at blive nusset om og derfor gået på jagt efter gourmet i topklasse til hjemmet, du kan også starte din getaway bucketliste – for vi trænger mere end nogensinde til en sådan – med Molskroen og blive inspireret af Majfavoritterne samt de nye dufte på skønhedssiderne bagerst.

Rigtig god fornøjelse! (Tryk på den stillede firkant i nederste højre hjørne af billedet, for at læse magasinet på fuld skærm)

Author: Malene Raith

Share This Post On