Nyt stort Aprilmagasin ude nu


(Tryk på billedet herover for at komme direkte til det nye Aprilmagasin)

Man kunne skrive så meget trist, men måske er det bedre at fokusere på, at vi er her endnu. Nok har alle Europas bilproducenter midlertidigt lukket fabrikkerne, men der er stadig nye biler på vej, som forhåbentlig lige om lidt vil myldre ud på asfalten, når verden kommer i omdrejninger igen.

Hyundai lancerer en ny generation af mikrobilen i10, vi tester den nye Range Rover Evoque, BMW 330e samt DS 7 Crossback E-Tense, og så har Morten Bek kørt landevejene tynde i Audi S6 Avant.

Anne Køster inspirerer dig til at køre Michelinstil hjemme i stuen med fantastisk take away, du kan også drømme dig væk på getaway i naturskønneSkanör, nyde en ny serie på HBO og Netflix og blive inspireret af endnu flere dejlige forårsdufte til både mænd og kvinder på skønhedssiderne bagerst.

Rigtig god fornøjelse!

Author: Malene Raith

Share This Post On