Dugfrisk Martsmagasin ude nu

Velkommen til årets første forårsmagasin, som kører solen i møde for fuld fart bag rattet på den vilde, men også diskrete, BMW X3 M. Morten Bek har været i Valencia, hvor han har tabt sit hjerte til den lille nye elbil fra Honda med det korte navn E, Autopiloterne tester den nye Ford Puma i Malaga, Peugeot 2008 køres gennem et køligt Sydfrankrig, Danmarks billigste elbil, Seat Mii Electric, prøver kræfter med Madrids regnfyldte veje, og så bliver fordommene for alvor sat til vægs i den vilde Skoda Kodiaq RS.

Trondhjem var på den anden ende, da Anne Køster kiggede forbi til afsløringen af de nye nordiske Michelinstjerner, du kan også komme med i det skønne nye Hawaii SpaThe Lodge i Sverige, tjekke de nye streamingpremierer på HBO og Netflix samt få indblik i forårets nye dufte på skønhedssiderne bagerst.

Rigtig god fornøjelse!

 

Author: Malene Raith

Share This Post On