Februarmagasinet er ude!

Efteråret 2019 eksploderede nærmest i enten elektrificerede biler eller rene elbiler, og intet tyder på, at udviklingen ikke fortsætter i 2020. I det nye februarnummer, som du sidder med, får du sammen med Autopiloterne et indblik i Mazdas første fuldt elektriske bil, MX-30, samt DS ditto i form af DS 3 Crossback E-Tense. De mange elbiler giver heldigvis plads i kvoterne til tidsløse sportscoupéer som Jaguar F-Type. Morten Bek har også testet den nye Opel Corsa i Kroatien, der er test af den nye Renault Captur i Grækenland, og så er der plads til mere i Mercedes-Benz B-Klasse.

Du kan også komme med til New York på forlænget weekend i vinterferien, tjekke de nye premierer på serier og film til turen, samt få inspiration til februarforkælelse på skønhedssiderne bagerst.

Magasinet er som altid ganske gratis – læs via link i øverste billede eller herunder (husk at trykke på Fullscreen symbolet i nederste højre hjørne).

Rigtig god fornøjelse!

Author: Malene Raith

Share This Post On