Det store December/Januar Magasin ude nu

Læs December/Januar Magasinet her

Så er det nye store December/Januar Magasin ude – naturligvis helt gratis som altid.

Der er for alvor blevet sat strøm til bilerne i løbet af 2019, den nykårede Årets Bil i Danmark 2020 er sågar en elbil, og mange flere delvist eller fuldt elektriske biler er på vej. Vi har denne gang kørt to elektriske yderpunkter: nemlig Audis første store elektriske SUV, e-tron, og den mikrolille Smart EQ fortwo Cabrio. Også den nye Peugeot 208 vil kunne fås som elbil, og så har Toyota taget deres næste generation C-HR, til et højere dynamisk hybridniveau. Morten Bek har kørt Sydstaterne tynde bag rattet på den imponerende Kia Telluride, mens Nissan har modnet den nye generation Juke.

Anne Køster er behjælpelig med gode råd til hvid januar, getaway-guiden tager dig med til forkælelse i topklasse på Stammershalle Badehotel på Bornholm, og som altid kan du tjekke de nye serier og film på streamingsiden samt få inspiration til forkælelse på skønhedssiderne bagerst.

Få PRET-A-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende, tilmeld dig her: http://eepurl.com/b5oElT

Author: Malene Raith

Share This Post On