Septembermagasin ude nu

Nærlæs magasinet gratis – tryk på billedet til højre ————————————————————————————————————————–>

Velkommen tilbage fra ferie og et dugfrisk Septembermagasin, som netop nu gratis ligger klar til dig på nettet. Magasinet er denne måned spækket med spændende læsestof som test af den nye Jeep Wrangler, reportage fra USA med Morten B. Bek, der ruller af sted i Kias limousine K900, og Autopiloterne, der kører den nye faceliftede VW Passat i Frankfurt.

Du kan også komme med bag rattet på Mazdas helt nye elegante SUV CX-30, samt den nye Renault Clio og flyve over stok og sten i de to nyeBMW 3-Serie varianter: Touring og 330e Plug-in Hybrid.

Anne Køster har smagt sig glad på Balkan, der nyt luksuriøst slotsophold på historiske Örenäs slott ved Øresund, og som altid kan du finde din nye yndlingsserie på streamingsiden samt få masser af inspiration til sensommerduft på skønhedssiderne bagerst.

Rigtig god fornøjelse.

Tilmeld dig magasinet HER

Author: Malene Raith

Share This Post On