Nyt Juli/August magasin ude nu!

Så blev det endelig sommer, og vi har af samme grund sat et ekstra spændende magasin sammen til dig. Her er naturligvis masser af nyt om biler såsom test af den overlegne mastodont BMW X7, den vilde Ford Ranger Raptor i ørkenen i Marokko og endelig  køres der langt i Hyundai Kona Electric. Morten Bek er taget på tur i den store VW Grand California på Grand Canaria og feinschmeckeren Rasmus Palsgård kombinerer mad og biler med en tur til Samsø.

Anne Køster guider dig til god vin på kør-selv turen, og så er der eventyrligt slotsophold på Kronovalls Vinslott, samt masser af inspiration til sommer must-haves på skønhedssiderne bagerst.

Rigtig god sommer!

Få PRET-A-PARTIR Magasin gratis ved udgivelsen, tilmeld dig her: http://eepurl.com/b5oElT

 

Author: Malene Raith

Share This Post On