Juni magasin ude nu!

Det er utvivlsomt brydningstider, og det ses tydeligt på det alsidige udvalg af nye biler på markedet. Tesla har sendt deres nye elbil Model 3 på dansk asfalt, Audi skifter benzinmotoren ud med en mere miljøvenlig dieselmotor på de dynamiske S-modeller, mens BMW har sendt den ultimative luksussportsvogn ud i solskinnet: M850 CabrioletSkoda går også et niveau op i kvalitet med den nye Skoda Scala, og så har Morten Bek kørt en tur i Toyotas Avensis-afløser, den store Toyota Camry.

Anne Køster holder til gengæld fast i gode sommerdyder med sine anbefalinger af kølig sommervin, der er getaway med al det bedste fra havet til krop og sjæl på Varberg Kusthotell, samt endnu flere sommerdufte til mænd og kvinder på skønhedssiderne bagerst.

Rigtig god fornøjelse med magasinet.

Med venlig hilsen
Malene Raith, journalist og redaktør

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, så snart det udkommer tryk her!

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, så snart det udkommer tryk her!

Author: Malene Raith

Share This Post On