Nyt stort Majnummer er ude nu

Der er vist næppe nogen, der er i tvivl om, at markedet for de rummelige mere eller mindre terrængående biler er i fremgang, og vi har i denne måned kigget nærmere på tre nye forskellige af slagsen: Den store bistre Audi Q8, den elegante Range Rover Evoque samt den pænt dynamiske Cupra Ateca.

Morten Bek har desuden testkørt den nye skarpe Mazda3, der intet har med frihøjde, men alt med køreglæde at gøre, og tager os desuden med indenfor på et sjældent visit i Nissans designcenter i London.

Anne Køster opfordrer alle til at slippe kontrollen og kaste sig ud i nye oplevelser med åbne arme, der er også luksuriøs getaway fra eventyrlige Kragerup Gods samt masser af nye skønne sommerdufte.

Rigtig god fornøjelse med magasinet.

Med venlig hilsen
Malene Raith, journalist og redaktør

Modtag PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned tryk her!

Author: Malene Raith

Share This Post On