Nyt 2019 Aprilmagasin ude nu!

Lige om lidt er det sol og sommer, men først skal de sidste rester af vinter rystes af. Derfor er der stadig kølige scenarier i månedens magasin, hvor du blandt andet kan komme på glat is med BMW og Rolls-Royce, teste Årets Bil i Europa: den luksuriøse elbil Jaguar I-Pace, læse om nogle af højdepunkterne fra Geneve Motor Show 2019, se og høre mere om den genoplivede nye Toyota Corolla, teste en stor nyhed fra Michelin og kigge nærmere på den faceliftede Jeep Renegade. 

Anne Køster smager sig gennem udflugtsmål for familien, der serverer andet end dyre pølser og pommes frites, der er getaway fra Treehotel i et sneklædt Lapland samt masser af skøn forårsinspiration.

God fornøjelse! 

Malene Raith, journalist og redaktør

Læs det via linket i højre side eller her:

 

Author: Malene Raith

Share This Post On