Dugfrisk Februarmagasin ude nu

Velkommen til 2019 og et nyt magasin spækket med spændende læsestof om biler, nyheder, gourmet og inspiration.

Vi lægger ud med en test af BMW X4, hvorefter Morten Bek går den store spanske model Seat Tarraco efter i sømmene, vi har også været til kåring af Årets Bil i Danmark 2019, ej at forglemme køreturen i den grønne nyhed fra Honda, designbrølet fra Kia foruden testkørslen på Sicilien af den forfriskede Jeep Cherokee.

Læs også med når Anne Køster udsætter sine smagsløg for fine gamle vine fra Bourgogne, og når livsnydelsen når nye højder i gourmetkøkkenet “Köket” på Falkenberg Strandbad. Sidst, men ikke mindst, kan humøret højnes med masser af velduftende inspiration til selvforkælelse.

Rigtig god fornøjelse!

Tilmeld dig PRÊT-À-PARTIR Magasin og få det gratis, så snart det udkommer tryk her!

Author: Malene Raith

Share This Post On