Så er det store December/Januarnummer ude

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, så snart det udkommer tryk her!

Præcis som det er tid til på året, har vi fokus på fortid, traditioner og historie i det nye store vinternummer.

Morten Bek tager en rørende afsked med folkevognsboblen, der er eksklusivitet af historiske dimensioner i Rolls-Royce Phantom VIII, vi kører Peugeot fra fortiden og ind i fremtiden, buldrer på bane i Mustang Bullitt og bukker hjørner i Suzuki Swift Sport.

Også Anne Køster holder traditionerne i hævd med sine klassiske nytårsforsæt, fordommene bliver brudt af en seriøs gastronomi oplevelse på Oslofærgen, og så er der inspiration til selvforkælelse i den mørke tid for både mænd og kvinder på skønhedssiderne.

Rigtig god fornøjelse!

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, så snart det udkommer tryk her!

Author: Malene Raith

Share This Post On