Nyt stort Novembernummer ude nu!

Det er i år halvtredsindstyvende gang, at Årets Bil skal kåres i Danmark, så vi er taget til første finalerunde i Jylland for at kigge nærmere på både traditioner og biler.

Morten Bek tester desuden den nye Suzuki Jimny i en tysk skov, der deles roser ud til den lille Mercedes-Benz A-klasse, køres friskt på havnen i Jeep Compass og laves ballade i den vilde, men nu også komfortable Honda Civic Type R.

Det er også muligt at få forkælet ganen i New York med Anne Køsters restaurantguide, blive inspireret til en afslappet getaway i god stil på Torekov Hotell i Sverige, og kigge nærmere på skønhedssiderne som er klar med inspiration til julegaver – for ja, det ræs skal vi nemlig i gang med lige om lidt.

Rigtig god fornøjelse …

Author: Malene Raith

Share This Post On