Septembernummer ude nu!

Der er visse ting, vi her på redaktionen ikke er herrer over. For eksempel farven på testbilerne. Derfor er vi uagtet gået i rødt i det nye septembernummer. Lige fra den velskabte Jaguar E-Pace over den glitrende nye Mazda 6 til den elegante sabeltiger Peugeot 508. Eneste afviger er den nye blå Subaru XV, og jeg ville gerne skrive, at det er fordi, den er helt sin egen, for det er den, men det er den lille iltre VW Up GTI i den grad også. Og Jaguaren, Mazdaen og Peugeoten.

Unikt er også det lille stykke New England i Skåne, hvor The Lodge byder på luksuriøs getaway, hvis man altså ikke hellere vil med Anne Køster på trøffeljagt i Italien. På skønhedssiderne er der desuden et udvalg af sensommernyheder og favoritter.

Rigtig god fornøjelse!

Modtag PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende, så snart det udkommer: tryk her!

Author: Malene Raith

Share This Post On