Dugfrisk Aprilnummer ude nu!

Modtag PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, så snart det udkommer tryk her!

Når nu foråret lader vente på sig, er det jo fint, at der er masser af spændende læsestof i det nye aprilnummer af PRÊT-À-PARTIR Magasin.

Morten Bek tager os for eksempel med til Sydafrika bag rattet på den nye Audi A7 Sportback, Provence køres tyndt i den labre Opel Insignia GSi, der er fremtidsperspektiv i Kia Soul EV, en mere rap og updateret Honda Jazz, foruden en pænt forandret Citroën C4 Cactus.

Anne Køster har sat servietten til narrestreger og besøger Michelins lillebror, Bib Gourmand, der er afslappende getaway ved Nordsøen på Haus Westerland på Sylt, foruden premierer på nye streamingserier og masser af forårstemning og farver på skønhedssiderne.

Rigtig god påske …

Modtag PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, så snart det udkommer tryk her!

Author: Malene Raith

Share This Post On