Martsnummer ude nu

Der er lagt i kakkelovnen til spændende læsning i det nye Martsnummer, hvor Morten Bek ruller en Lexus LC 500 gennem Los Angeles, den nye Audi RS 4 Avant suser om hjørner i bjergene i Malaga, og den vilde Toyota Yaris GRMN rives rundt på bane i Barcelona. Du kan også læse om den fantastiske formfuldendte Porsche 718 Cayman samt opleve den nye elegante livsnydervogn Hyundai i30 Fastback på tur i appelsinlundene i Valencia.

Anne Køster sørger for, at alle kan holde varmen på frostkolde martsdage med en helt ny spicy guide til København, der er hygge og selvforkælelse i højeste gear på Falkenberg Strandbad og masser af inspiration til blandt andet at gøre kedelig vinterhud forårsklar. Rigtig god læselyst!

Modtag PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis ved udgivelsen hver måned, tilmeld dig her: http://eepurl.com/b5oElT

Author: Malene Raith

Share This Post On