Spritnyt oktobernummer ude nu!

Så er det nye oktobernummer af PRÊT-À-PARTIR Magasin ude, læs det gratis herunder – og husk, du kan få magasinet gratis i din mailboks hver måned Tryk Her!

Der er spændende nyheder fra Frankfurt Motor Show, fremtidsvisioner fra Jaguar Land Rover og en luksuriøs og vellykket oplevelse bag rattet på den nye Mercedes-Benz E400 Coupé. Der er test af den store familie Alfa Romeo, Stelvio, og Kinderægget fra Hyundai, Ioniq, samt nyt om et moderne og omdiskuteret brændstof.

Morten Brunsgaard Bek har været på roadtrip i en bil, som han drømmer om, måske kommer til Danmark en dag, du kan gå på æblerov med Anne Køster, blive klogere på cider, og nyde skønhedssiderne, der er fulde af nyheder og inspiration til mænd og kvinder.

Rigtig god fornøjelse!

 

Author: Malene Raith

Share This Post On