Nyt Septembernummer ude nu!

Crossover og SUV markedet blomstrer, og det bærer magasinet præg af denne gang, hvor der ud over en spif lille spider, bydes på store vogne lige fra den faceliftede crossover, Nissan Qashqai, over den helt nye veldesignede Volvo XC60, den elegante nye 7-personers Peugeot 5008 til den store luksusflyder Range Rover Velar, som Morten Brunsgaard Bek​ har haft på køretur i det varierede norske landskab.
Gourmet hopper med Anne Køster​ i havet og kigger nærmere på tang, mens månedens getaway denne gang går til en fantastisk udsigt på svenske Hotel Tylösand. Der er uimodståelig Jane Iredale konkurrence på skønhedssiderne, foruden dufte, der minder om sommeren, grønne og glitrende nyheder og masser af velvære, pleje og livsstil. Få magasinet gratis hver måned her: tryk her!

 

Author: Malene Raith

Share This Post On