Velkommen til Majnummeret af PRÊT-À-PARTIR Magasin

Nok er skoven ikke så grøn endnu, men det er der til gengæld flere forskellige biler, der er. Vi har været en tur i tulipanmarkerne i Holland med den nye faceliftede Toyota Yaris Hybrid, og Morten Bek har kigget nærmere på Honda Clarity og debatten omkring brintbiler.

Tirsbæk Gods har lagt udfordrende terræn til den nye Land Rover Discovery, den opgraderede VW Golf har været en tur i Sverige, den nye skarpe Nissan Micra kører kækt i bjergene i Kroatien, og så bliver der testet dæk i høj fart i Sevilla.

Anne Køster bringer os tættere på maj måneds skjulte skatte fra både hav og stenbro, og på getaway til Molskroen bliver smagsløg og sjæl udsat for en unik naturoplevelse.

Sidst, men ikke mindst er her masser af skønhedsnyheder med månedens favoritter, tema om feminine dufte og meget mere.

Rigtig god fornøjelse!
Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, tryk her!

Author: Malene Raith

Share This Post On