Julefantastier fra Viktor & Rolf

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, tryk her!

Det avantgardistiske modehus Viktor & Rolf holder også denne vinter juletraditionen ved lige med en helt ny fantasifuld udgave af deres klassiker Flowerbomb.

V&R - Flacon FlowerBomb Gold

Måske genkender du den mangefacettede flakon, og den skønne duft af tempeljasmin, centifolierose og cattleya orkide, der sammen med patchouli og benzoin giver Flowerbomb sit særlige blomsterfulde præg, men resten er nyt.

Her er selvfølgelig tale om en limited edition, en juleversion til alle tilhængere af den skønne duft, der nu kan få Flowerbomb i en transparant rosa med glitter og tilført en funklende isblomst. Både isblomst og glitteret varierer afhængig af om duften købes hos Matas, Salling eller Magasin, og festlige er de uden tvivl alle sammen.

Den nye Viktor & Rolf Flowerbomb Holiday Season 2016 fås som sagt i begrænset antal og koster vejl. kr. 725,- for 50 ml.

Men der er også andre, der trækker i festtøjet nu hvor julen nærmer sig.

vr-bow-s

Der er unægtelig glamour over det eksklusive nye design på dette års juleudgave af Bonbon med en flakon formet som en stor rosa bowtie. Og for lige at toppe det af, er sløjfen, udstyret med en sølvfarvet dobbeltsløjfe, for lige at cementere det feminine præg.

Og indholdet er mindst lige opsigtsvækkende, for som navnet antyder, er her tale om en godte. En duft der får mundvandet til at løbe med sin hovednote af fyldig karamel.

Bonbon åbner dog mere friskt med noter af mandarin og appelsin, også fersken gør sig gældende og blander sig med karamellen, som ligger i hjertet. Her finder man også jasmin og appelsinblomst, som giver karamellen en frugtagtig karakter, som efterfølges af basenoterne guaiactræ, cedertræ og sandeltræ, foruden amber, som skaber balance til den søde karamel.

Julen er jo højtid for lækkerier og Bonbon Holiday Season 2016 er bestemt en af dem. Den koster vejl. kr. 725,- for 50 ml.

caramel

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, tryk her!

Author: Malene Raith

Share This Post On