Nem og luksuriøs selvforkælelse fra Lancôme

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, tryk her!

Uanset om man hænger sig meget eller lidt i årstidernes skiften, så kommer vi ikke udenom, at vejret ændrer sig og bliver barskere med kulde og blæst.

Og så er det unægteligt lækkert ikke bare at pleje huden med de bedste produkter i den mørke tid, men også at føle, at man forkæler sig selv samtidig.

Det er lige præcis sådan, jeg har det med de to nye luksuriøse produkter i Rénergie Multi-Lift serien fra Lancôme.

LANCOME Renergie Gel in Lotion

De er nemlig ikke bare bløde, velduftende og effektive, de er også utroligt nemme at have med at gøre.

Rénergie Multi-Lift Memory Shape Gel-in-Lotion, som Lancôme kalder sin nye ansigtsvand, er både en slags skintonic og et serum.

Når den skønne Gel-in-Lotion stryges mod huden, brydes og frigives det næringsrige netværk af olieholdige kerner, og det giver en øjeblikkelig kølende friskhed.

Huden bliver desuden gennemfugtet, blød og velplejet og fornemmelsen af fasthed og velvære varer hele dagen.

Rénergie Multi-Lift Memory Shape Gel-in-Lotion fra Lancôme både forbereder og løfter huden, så den får optimal udbytte af de efterfølgende plejeprodukter, du påfører de, og koster vejl. kr. 415,- for 200 ml.

Næste produkt er strøget lige ind på badeværelseshylden som aftenfavorit nr. 1.

Renergie_MultiLift_Night_Massaging

Nemlig Rénergie Multi-Lift Night Massaging Cream. En fyldig nærende creme med en særlig sheasmør, som forvandles til olie på huden.

Og ja, du læste rigtigt, der står nemlig “massaging,” for den bløde tekstur gør den perfekt at massere ind i huden, og det øger fastheden på de sårbare områder som ansigt, hals og bryst.

Cellernes energiniveau styrkes og forbedrer huden på de steder, hvor alderdomstegn er tydeligst, og det er en nydelse, både at dufte og mærke den luksuriøse creme synke ind og efterlade huden gennemfugtet, silkeblød og velplejet uden at fedte.

Rénergie Multi-Lift Night Massaging Cream bruges 2 – 3 gange om ugen, hvor den erstatter din vanlige natcreme, men jeg er blevet så stor fan af den lyserøde luftige creme, at jeg forkæler mig selv med den hver aften her i den mørke tid.

Rénergie Multi-Lift Night Massaging Cream fra Lancôme koster vejl. kr. 815,- for 75 ml. og fås desværre kun i en begrænset periode.

Begge de nye luksuriøse Rénergie Multi-Lift produkter føres eksklusivt i førende stormagasiner.

P81DTNc

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, tryk her!

Author: Malene Raith

Share This Post On