Langvarig glød med Armani Prima

De fleste af os kender det sikkert. Vi tager makeup på om morgenen og ser super skarpe ud, som vi begiver os videre ud i verden. Men op ad eftermiddagen er det som om, det hele forsvinder igen. Makeuppen er pist væk og morgenens glød fordampet.

Men det skal der nu sættes en stopper for. Giorgio Armani Beauty har nemlig skabt en helt ny hudplejeserie som består af produkter til ansigt, læber og øjne, der ved hjælp af aktive ingredienser holder på fugten og forstærker hudbarrieren, så huden bevarer sin glød og makeuppen derfor holder meget bedre.

Armani Prima Glow On

Og måske allervigtigst er det at starte med hjørnestenen i Armani Prima serien, nemlig Glow-on Moisterizing-Balm.

Den bløde duftende dagcreme trænger ind i de ydre som indre hudlag, hvor den, takket være de aktive ingredienser og høje koncentration af hydrovance og hyaluronsyre, maksimerer koncentrationen af fugt og skaber en beskyttende barriere på huden.

Det giver huden glød, der holder hele dagen, og holder dermed din makeup frisk i op til 24 timer, foruden at det på sigt reducerer fine linjer.

Glow-on Moisterizing-Balm koster vejl. kr. 635,- for 50 ml.

ARMANI_PRIMA_PACKSHOT_DayLongPerfector

Har du problemer med at bevare huden mat hele dagen uden at bruge pudder i tide og utide, kan den nye Day Long Skin Perfector Trouble Zones hjælpe dig.

Den geleagtige tekstur optages hurtigt af huden, hvor den, takket være det aktive Prima Skin Komplex, absorberer den overflødige talg og regulerer væske- og lipidniveauerne. Det betyder, at områder som næse, hage og pande (som jo er de steder, hvor vi skinner mest) bliver udjævnet og gjort matte.

To hydrofile ingredienser opstrammer desuden din hud og fæstner makeuppen, så den holder hele dagen.

Day Long Skin Perfector Trouble Zones koster vejl. kr. 560,- for 30 ml.

Armani Prima Lip & EyeArmani Prima Refreshing Make Up Fix

Øjne og læber er også områder, der kan tåle lidt ekstra omsorg, specielt som vi nu begiver os ind i vinterhalvåret, og her er Eye & Lip Contour Perfector 2-i-1 helt perfekt.

Den duftende creme indeholder boghvedeekstrakt og haloxyl, som har positiv indvirkning på poser og mørke rande om øjnene, og glycerin, jojobasmør og hydralip giver fugt og reducerer fine linjer, som navnlig læberne har godt af.

Produktet lysner altså både dine øjne og holder læbestiften på læberne længst muligt.

Eye & Lip Contour Perfector koster vejl. kr. 410,- for 15 ml.

Og skal du videre i byen, til reception eller i biografen kan du friske hele dynen op med Armani Prima Refreshing Make-up Fix, som lige giver det hele et ekstra pift og huden en fløjlsagtig finish.

Den fine mist sørger for at du bevarer glansen og friskheden lige det længere.

Armani Prima Refreshing Make-up Fix koster vejl. kr. 335,-

Armani Prima Smart Moisture SerumArmani Prima Nourishing Glow Enhancer

For ekstra fugt kan du også vælge at bruge Smart Moisture Serum, inden du går i gang med de andre produkter.

Den friske formel med hyaluronsyre og crimson smelter ind i huden, som straks føles blød, og klargør den til bedre at optage de efterfølgende produkter som for eksempel Glow-on Moisterizing-Balm.

Smart Moisture Serum fra Giorgio Armani Beauty koster vejl. kr. 595,- for 30 ml.

Sidst, men ikke mindst, kan du i Armani Prima serien få hjælp til, hvis du, som jeg har på mine kinder om vinteren, områder, der har brug for lidt ekstra fugt.

Glow Enhancer Oil-In-Gel er beriget med frøolie, som både virker blødgørende og fugtgivende. Massér en enkelt dråbe på de udsatte steder, inden brug af dagcreme eller hen over natten og mærk den intense hydrering af huden.

Glow Enhancer Oil-In-Gel fra Giorgio Armani koster vejl. kr. 635,-

Hele den skønne Armani Prima serie er i butikkerne nu.

Armani Prima

Author: Malene Raith

Share This Post On