Få kortlagt din hud med Apothecary Preparations

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, tryk her!

“Synes du, at dine rynker er et problem?” bliver jeg spurgt. Jeg kigger i det lille spejl og rynker på næsen. Altså de er der jo fordi, jeg efterhånden også har været her i flere årtier, så næh, de generer mig egentlig ikke.

“Det synes jeg heller ikke,” svarer pigen fra Kiehl’s og bladrer videre i den lille bog. Til gengæld er der andre ting, som irriterer mig ved min hud, og det kan hun hjælpe mig med.

Jeg er nemlig til konsultation hos Kiehl’s, som dette efterår lancerer en helt ny serie, Apothecary Preparations, hvor min hud bliver kortlagt, for efterfølgende at få skræddersyet et serum præcis til mine problemer.

1466711392863

Basen i serien består af et Kiehl’s Skin Strengthening Concentrate, som bliver mixet med to andre koncentrater efter mit valg.

Ved konsultationen går vi min hud igennem i dybden, mens vi kigger i et hud atlas for at pejle os ind på, hvilke problemer jeg har, som vi skal kaste os over. Det kan være rynker, tekstur, rødmen, forstørrede porer eller pigmentforandringer.

Personligt er jeg lidt træt af den rødmen, der begynder at blive tydelig, som sommerkuløren forsvinder, så det er klart et punkt, som skal bekæmpes, men også hudens tekstur, som forandrer sig, har brug for lidt hjælp nu.

I samråd med konsulten er vi enige om, at det er disse to områder, som skal forbedres hos mig. De to små tuber bliver taget frem og lagt ned i en æske sammen med basiskoncentratet, hvorefter hun skriver udenpå, hvad vi har fundet ud af.

kiehls.0

Senere, når jeg kommer hjem, skal jeg selv tilsætte indholdet fra begge tuber på en gang med koncentratet, så det helt frisk blandet, når jeg tager det i brug.

Lækkert, effektivt og skræddersyet til mig, fra det gamle apotek i New York.

Kiehl’s Apothecary Preparations serie består som sagt af en base, derudover kan der vælges to ud af fem forskellige koncentrater, som målrettet går ind og behandler dit problem, til en samlet vejl. pris på kr. 705,-

Serien er i Magasin på Kgs Nytorv nu, hvor du også kan få din egen konsultation.

IMG_8684

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, tryk her!

Author: Malene Raith

Share This Post On