Efterår svøbt i luksus

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, tryk her!

Skru op for velværet og nyd livet med de nye skønne luksuriøse efterårsdufte, som netop er kommet i butikkerne fra de store modehuse Lancôme og Giorgio Armani.

Der er ikke noget, som kan få minderne frem som en duft. Og derfor er Maison Lancômes nye linje af udsøgte dufte en hyldest til grundlæggeren, Armand Petitjean, som i 1935 fik komponeret fem dufte til verdensudstillingen i Bruxelles. De vandt alle de prestigiøse priser.

De seks nye parfumer, tre blomsterdufte og tre orientalske, er skabt de bedste parfumører, der giver deres ultimative fortolkninger af en duft.

3614270529511_MAISON_LANCO¦éME_Jasmins3614271220431_MAISON_LANCOME_Oud_Bouquet

De tre blomsterdufte har henholdsvis Jasmin, Lavendel og Tuberose som omdrejningspunkt.

Jasmin Marzipane præges af en fyldig Sambac Jasmine Absolutte med toner af læder og frugt. Mandeltræ giver en delikat sødme sammen med vanille, der forenes med sandeltræ og hvid musk i bunden.

Lavandes Trianon indeholder to slags Lavendel fra Provence, en eksklusiv frisk lavendelessens, dyrket i højden, samt en blødere sødfuld Lavendel Absolutte dyrket i dalene. Også her er der tilføjet et feminint touch af vanille samt varm mælk med sukker, der bringer tankerne over på fristende créme brûlée.

Tubéreuses Castane er en dybere og elegant duft præget af essens fra intens Tuberose Absolute. Et finere destillat af Tuberose tilbyder en flygtig duft af rosenknopper, som møder balancerede ristede kastagner i bunden sammen med søde Tongabønner. Ikke for sød, men varm og fyldig med et twist.

Blomsterduftene koster vejl. kr. 1385,- stykket for 100 ml.

Unknown

I de tre orientalske dufte blandes blomsterne med træ.

Ôud Ambroisie er derfor komponeret med udsøgte udtræk af sødfyldt træ kaldt Oud Essence. Udvundet af 20 år gammelt træ blandet med læderagtig Cedertræ fra Virginia giver det en særlig blødhed til duften, som sammen med ekstrakt fra den honningduftende Damascena rose bliver til en rund og forførende duft.

Ôud Bouquet indeholder hele tre ædle træsorter såsom det 20 år gamle ud træ, røget Guaiac træ og sødmefyldt Copahu træ. Blandet med Centifolia rosen-absolut, vanille og franske mandler gør det duften overraskende, indbydende og sensuel.

L’Autre Ôud er komponeret med hele 17 råvarer, som sammen med Oud træet og toner fra Cypriol og Myrra giver duften dybde. Damascena rosen giver kontrast sammen med safran, harpiks og et twist af røgelse.

De tre Ôud Eau de Parfum koster kr. 1495,- stykket for 100 ml.

agarwood group 2-low res

Også Giorgio Armani har sendt en luksuriøs parfume ud dette efterår, som er en hyldest til livet og den moderne kvinde.

Den nye duft er en udvidelse af Si-familien og hedder Si Le Parfum.

SI_LeParfum_Uden baggrund

Si Le Parfum er kraftfuld og fuld af særlige koncentrationer, når solbær møder rav.

Den åbner med Neo Jungle Essenser fra solbærene, som forstærkes af essenser fra bergamotte. Hjertet består af Jasmin Absolute, foruden Osmanthus Absolute, som gør den frisk, frugtagtig og fløjlsblød, hvorefter den lander på en bund af intens Rav med noter af Harpiks, Vanilla Absolue og Patchouli.

En blød, sød pudderagtig duft i en smuk elegant flakon, som opbevares i den pudderrose fløjspose.

Si Le Parfum er som sagt en parfume og meget koncentreret, så du skal bruge den nænsomt med respekt for det dyrebare indhold.

Si Le Parfum fra Giorgio Armani koster vejl. kr. 1025,- for 40 ml.

images

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, tryk her!

 

Author: Malene Raith

Share This Post On