Stilfuldt efterår med Jane Iredale

Efterårsfarverne daler stille og roligt ned over os, ikke bare uden for vinduet, men også på makeuphylderne i landets butikker, som lige nu byder på masser af skønne nye produkter.

Og naturligvis er også Jane Iredale efterårs klar med en helt ny serie sunde hudprodukter. Fashion Forward hedder den stilfulde kollektion, som giver et markant look til øjne, læber og bryn.

IMC_SAforEyes_Group_HR

 

Og lad os starte med øjnene. Her har Jane Iredale nemlig nu skabt seks bløde øjenskygger, som let kan blendes for dit helt eget unikke look eller bruges som primer.

Smooth Affair For Eyes hedder de skønne cream-to-powder skygger, som er ultra nemme at påføre, langtidsholdbare og samtidig minimerer fine linjer.

Kokosolie og mineraler er hemmeligheden bag de smukke farver som byder på pink, lemon, naked, brun, champagne og guld.

Smooth Affair For Eyes fra Jane Iredale koster vejl. kr. 290,-

IMC_BrowPencil_Group_HR

 

For at forstærke dit look og gøre det mere markant skal der også være styr på øjenbrynene, og det klares nemt med de nye Retractable Brow Pencils.

De fås i tre farver: mørkebrun, rødbrun og gylden, og den tynde spids på blot 1,7 mm. kan ikke bare give fine præcise streger, men også skrues skrues op og ned, så den beskyttes.

På bagenden har brynblyanten en lille børste, som kan blende farven naturligt ind og samtidig frisere brynene, som de bliver smukke og formede.

Formlen er vandfast og langtidsholdbar, så du kan se godt ud hele dagen.

Retractable Brow Pencils fra Jane Iredale koster vejl. kr. 195,-

IMC_PureMoist__Cindy_HR

Læberne runder det hele af og her skal opmærksomheden tiltrækkes med den nye Puremoist Lipstick i en klassisk rød farve, som Jane Iredale kalder Cindy.

Den bløde læbestift dufter sågar rødt, fordi den er tilsat ekstrakt af økologisk granatæble og brombær, men plejer også læberne med Moringa olie.

Antioxidanter fra kaffebønneekstrakt beskytter dem samtidig, så du kan nyde opmærksomheden hele aftenen.

Cindy Puremoist Lipstick koster vejl. kr. 195,-

Alle produkter kan købes på www.janeiredale.dk

IMC_Fall_Collection_Group_HR

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, tryk her!

Author: Malene Raith

Share This Post On