Effektiv opgradering af Suzuki S-Cross

IMG_9905

Foto Malene Raith

Det er tre år siden, at Suzuki introducerede deres største vogn på markedet, crossoveren Suzuki S-Cross, og det er derfor nu blevet tid til et facelift (opgradering).

På de tre år har Suzuki solgt ca. 3000 stykker i Danmark, og siden årsskiftet har S-Cross været svær at opdrive hos forhandlerne. Heldigvis er de nye faceliftede vogne nu på vej ud i butikkerne, og S-Cross fans kan godt glæde sig.

IMG_9907

For det er ikke så lidt, der faktisk er sket med den store vogn.

Først og fremmest har den fået en helt ny redesignet front med ny forkromet kølergrill, kofanger og mulighed for LED forlygter.

Frihøjden er blevet øget en lille smule, der er kommet nye fælge, nye farver og nye baglygter, der al sammen er med til at gøre vognen mere markant at se på.

IMG_9910

Interiøret har også fået et løft med lidt mere krom, nye sædebetræk og en ny 7″ multimediefarveskærm med blandt andet navigation, bakkamera og Apple CarPlay.

Her er også to zoners klimaanlæg, og min personlige favorit: nøglefri betjening. Det gør nemlig, at jeg ikke længere behøver tømme alt ud af tasken, hver gang jeg skal ud at køre, men blot kan nøjes med at have nøglen dernede somewhere.

IMG_9891

Og så har den nye opdaterede Suzuki S-Cross fået to nye motorer, nemlig en 3 cylindret 1.0 liters Boosterjet benzinmotor med 112 hestekræfter samt den lidt større 4 cylindrede 1.4 liters Boosterjet benzinmotor med 140 hestekræfter. Begge varianter fås med 5 – 6 manuelle gear eller automatgear, og så er brændstoføkonomien i øvrigt forbedret.

Men det jeg lægger allermest mærke til på den lille testtur, som jeg er ude på rundt om Roskilde, er forbedringerne på styretøj og undervogn.

IMG_9898

Det hele er blevet justeret og støjreduceret for at forbedre komforten, og det har gjort den faceliftede Suzuki S-Cross mærkbart mere stabil og rolig at køre.

Den kører dejligt på landevejen og fint på motorvejen, og selvom Suzuki S-Cross ikke er en vanvittig dynamisk vogn, føles den stærk og arbejdsvillig.

Al sammen er med til give den nye opdaterede Suzuki S-Cross et gevaldigt løft, som både klæder vognen, men også gør vognen til en mere komfortabel og behagelig vogn, uanset om man bruger den privat eller på arbejde.

IMG_9896

Faceliftet Suzuki S-Cross

Pris fra kr. 199.900,-

Hestekræfter: 112 og 140

Topfart: 200 km/t

Kilometer på literen: Op til 20

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, tryk her!

 

 

Author: Malene Raith

Share This Post On