Naturlige og sofistikerede øjne med Giorgio Armani

Nok er vi ved at vænne os til at sommeren er ovre, det friske sollook skal skiftes ud med dybere intense efterårsfarver, og heldigvis er alle modehusene da også ude nu med deres smukke nye kollektioner til inspiration for os alle.

For eksempel er Giorgio Armani Beauty klar til at omfavne efteråret 2016 med nye matte naturlige farver til øjnene og lækker volumniøs mascare i spændende farver. Eyes to Kill Excess kaldes den.

giorgio-armani-eye-tint-smoky-neutrals-2016-collection-1

De nye matte nudes øjeskygger Eye Tint Smoky Neutrals, blender let med huden og skaber smukke naturlige smoky skygger om øjnene.

De seks matte farver varierer fra lys beige til mørk brun og giver dig derved mulighed for at få et rent sofistikeret look uden at se makeuppet ud.

Eye Tint er meget nem at arbejde med og er silkeblød, hvilket blandt andet skyldes de vandholdige ingredienser fulde af pigment, som giver dig en intens farve, som samtidig holder i op til 16 timer.

De skønne matte Eye Tint Smoky Neutrals er netop i butikkerne nu og koster vejl. kr. 255,- stykket.

ECCENTRICO MASCARA-2ECCENTRICO MASCARA-3

Du kan efterfølgende spice dit look mere eller mindre op med den nye Eyes To Kill Eccentrico Mascara.

Afhængig af dit humør kan du nemlig vælge at give dine vipper dybde og volumen med en af de fire ikonisk farver: Obsidian Black, ja, den er sort, og Wood, som er naturligt brun, går begge godt til det dæmpede intense look, mens Navy, Armanis signaturblå, og Red, en vild ny rød mascara, giver øjnene mere spil og et udfordrende look.

Mascaraen indeholder bindende polymer som sammen med blød voks gør vipperne perfekt dækkede samtidig med, samtidig med at de er nemme at forme.

Det gør Eyes To Kill Eccentrico Mascara fra Giorgio Armani Beauty nem at håndtere og skabe volumen med. Mascaraen er i butikkerne nu og koster vejl. kr. 260,-

ECCENTRICO MASCARA

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, tryk her!

Author: Malene Raith

Share This Post On