Design og elegance i top i ny Renault Scenic

Den vil være tilgængelig fra december og lanceres i begyndelsen af januar 2017, men allerede nu har du mulighed for at se den helt nye 4. generation af Renault Scenic og Grand Scenic, som vi netop har testkørt i Bordeaux, Frankrig.

Den populære MPV fra Renault har fået et helt nyt design, som spiffer den store familiebil gevaldigt op, blandt andet takket være de store 20″ hjul, som er standard, og alene har den størrelse, fordi det ser godt ud. Sådan!

Også indvendigt er der kommet en masse nye features, blandt andet nye opbevaringsmuligheder, sikkerhed og masser af komfort, der er også fem nye dieselmotorer og to benzinmotorer at vælge imellem – og nårh, ja, så kører den i øvrigt rigtig smooth og komfortabelt.

Du kan se den helt nye Renault Scenic og den større Grand Scenic i den lille film fra testkørsel herunder, prisen er endnu ukendt, men den og nærmere detaljer følger naturligvis senere her på bloggen og i decembernummeret af PRÊT-À-PARTIR Magasin …

 

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, tryk her!

 

Author: Malene Raith

Share This Post On