Nye sensommerdufte i fuldt flor

Så lakker sommeren for alvor mod enden, de lyse nætter er ovre og hverdagen langsomt ved at falde over os alle igen.

Men der er ingen grund til at være ærgerlig over det, for som årstiderne skifter sker der heldigvis en masse ting, som giver dagene nye særpræg og oplevelser.

Modehusene ligger nemlig aldrig på den lade side, og de har netop nu en stribe blomstrende nye dufte klar, som du kan svøbe dig i og nyde i fulde drag, mens efteråret nærmer sig.

I dag skal det handle om tre skønne nyheder spundet omkring kærlighed og klassikere, og vi lægger ud med en moderniseret evergreen fra Yves Saint Laurent.YSL_MonParis_splash_large_spot1Paris hedder klassikeren, som jeg absolut husker fra de glade dage i 1980érne, men da alting jo heldigvis forandres, har duften til efteråret 2016 fået et frisk twist i den blomstrende nye Mon Paris.

Byernes by emmer altid af romantik og kærlighed med klassisk blomstrende chypre, men for at tilføje for dristighed og spænding er den også blevet tilsat nye duftakkorder af pigæbleblomst og to slags patchouli.

Mon Paris lægger ud med skønne bergamot essenser fra Calabrien sammen med hindbær, jordbær og pærenoter, der al sammen løfter friskheden. Herefter følger fortryllende pigæbleblomster, hvid pæon og en fyldig jasmine sambac absolue fra Indien, foruden jasmin fra Kina. Det hele rundes af med basisnoterne ambrox, patchouli essenser, hvid moskus og ceder essenser.

Genkendeligt og alligevel helt nyt, frisk og anderledes, præcis som flakonen.

Mon Paris er netop kommet i butikkerne nu og koster vejl. kr. 550,- for 30 ml. og kr. 780,- for 50 ml.

Fra Paris flyver vi nu over havet til The Big Apple, New York.

3481501_fpx.tif

Her byder Ralph Lauren på en mere uskyldig og sød romance, nemlig den allerførste kærlighed, i form af den nye duft Tender Romance.

Duften er en silkeblød fortolkning af den klassiske Ralph Lauren Romance, der altså nu får en hvid orientalsk duft i kærligheds kollektionen, med varme noter, som svøber dig i feminin kashmir.

Tender Romance åbner med ingefær, pære og bergamotte, som får selskab af hvid magnolia, jasmin og lilje, der rundes af med en bund af kashmirtræ, benzoin og moskus.

En sød, let og cremet ny duft som indleder et nyt mildt kapitel i Ralph Laurens kærlighedsaffærer.

Tender Romance fra Ralph Lauren er i butikkerne nu og koster vejl. kr 435,- for 30 ml. og kr. 635,- for 50 ml.

Vi smutter nu tilbage over dammen igen, hvor det nu er blevet nat med en nyhed fra Lancôme, La Nuit Trésor L’Eau de Parfum Caresse.

o.44630

Rosen har altid været symbolet på Lancôme. Du finder den afbilledet på alle deres produkter, og i klassikeren Trésor er roser en del af hjertenoten. Den intense variant La Nuit Trésor indeholder desuden en ny udsøgt sort rose, som giver duften en særlig intens facet.

La Nuit Trésor L’Eau de Parfum Caresse er skabt omkring mere euforisende sarte pastelfarvede rosenblade, som følges med søde tonkabønner, mandeltræblomster og hvid musk.

Bergamot, hindbær og lychee giver friskhed sammen med damascena rose essens og et twist af rosa peber. Sammen gør det duften til en sensuel og intens kærlighedseleksir.

La Nuit Trésor L’Eau de Parfum Caresse fra Lancôme er i butikkerne nu og koster vejl. kr. 299,- for 30 ml. og kr. 625,- for 50 ml.

Pile of pink rose blossoms on white background

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, tryk her!

Author: Malene Raith

Share This Post On