Klar til hverdagen med Giorgio Armani Beauty

Selvom sommeren unægtelig netop har fået en kort opblomstring, ændrer det ikke ved, at vi går mod mørkere tider og en lidt kedeligere kulør.

Pigmentforandringer bliver tydeligere, tillige med ujævnheder og mørke rande, men der er lys i forude. Giorgio Armani Beauty har nemlig netop lanceret en ny serie produkter, som kan hjælpe dig med at bibeholde gløden, udjævne farveforskellige og give dig en fin fejlfri teint. Face The Runway hedder serien, som gør dig klar til at se hverdagen i øjnene, uanset om det er på catwalken eller i linje 7 på vej til arbejde.

UV MASTERFluid Mater Primer

Først skal huden selvfølgelig primes og til det har Giorgio Armani Beauty to nye primere på markedet: UV Master Primer SPF40 og Fluid Master Primer.

UV Master Primer SPF40 har, som navnet antyder, et UVA og UVB filter, om beskytter mod solens stråler, samtidig med at den tilfører huden fugt i op til 12 timer. Den glatter desuden din huds struktur, gør den blød og hjælper med at forsegle din makeup. Den fås i tre forskellige nuancer, beige, rosa og lilla.

Fluid Master Primer giver huden et skønt silkeslør ved hjælp af en micro-fil teknologi, som skaber illusionen om en fejlfri hud. Den er transparent og gør huden blød, glat og den matte base gør dig helt klar til næste trin: foundation og makeup.

UV Master Primer SPF40 og Fluid Master Primer Giorgio Armani Beauty er i butikkerne nu og koster vejl. kr. 370,- stykket.

Og lad os så gøre huden perfekt og give den udstråling med de to nye concealere fra Giorgio Armani Beauty.

COMPACT CREAM CONCEALERHIGH PRECISION RETOUCH

Compact Cream Concealer er den cremede concealer, som dækker mørke rande og farveforskelle med et let strøg af den lille applikator pensel, der, hvor du mest har brug for det.

Formlen indeholder olier, som ikke bare gør den silkeblød, men også får concealeren til at smelte ind i huden for et smukt og naturligt resultat.

Compact Cream Concealer fås i seks forskellige nuancer, så den passer til alle hudtoner.

Vil du være lidt mere præcis kan du også vælge High Precision Retouch, som har en eyeliner pensel, der kan ramme små spots og ujævnheder helt nøjagtigt.

Concealeren reducerer naturligvis også farveforskelle og de sorte rander under øjnene mandag morgen, og så indeholder den små lysreflekterende perler, som bryder lyset, foruden E-vitamin og fugt.

Begge concealere kan altså fjerne sporene fra weekenden og gøre dig klar (om ikke at så ser du sådan ud) til en ny uge.

Compact Cream Concealer og High Precision Retouch fra Giorgio Armani Beauty er i butikkerne nu og koster vejl. kr. 295,- stykket.

fwma11-01com-milan-fashion-week-ss-2016-giorgio-armani

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, tryk her!

 

Author: Malene Raith

Share This Post On