Fuld gas på Fyn i weekenden

 

Sportscar Event Fyn 2016 4

Så er det tid igen til fuld gas for et godt formål, når der i weekenden er Sportscar Event på HCA Airport lidt nord for Odense.

For passagerer koster det mellem 300 kr. og op på den anden side af 1.500 kr. at opleve suset og suget af en Porsche, Ferrari, Lamborghini, Jaguar eller Ford GT. Overskuddet fra arrangementerne doneres til Børnecancerfonden, og over årene er det blevet til over 15 millioner kroner. I år er der allerede kørte 3,1 millioner kroner ind ved de to tidligere arrangementer på FDM Jyllandsringen og FDM Sjællandsringen i sommerens begyndelse.

Sportscar Event Fyn Honda Civic

”Jeg er stolt over, at vi fortsat bidrager til Børnecancerfondens fine arbejde, og at vi igen kan invitere fynboerne herud til en rigtig spændende dag med eksklusive og hurtige biler,” siger John Midtiby Madsen, der er konstitueret direktør i HCA Airport. ”Vi stiller lufthavnens faciliteter samt personale gratis til rådighed for eventen. På den måde går så mange penge som muligt direkte til Børnecancerfonden,” siger John Midtiby Madsen.

Ned ad lufthavnens landingsbane og rundt på transportvejene er anlagt en ”racerbane” med udfordrende sving og en længere ”langside” end nogen dansk, rigtig racerbane.

Første bil til Sportscar Event Fyn starter lørdag den 20. august klokken ni. Syv timer senere, klokken 16, falder målflaget.

Sportscar Event Fyn Lamborghini

Sportscar Event Fyn 2016

HCA Airport

Lørdag den 20. august, kl. 9-16.

Adresse: Lufthavnsvej 131, 5270 Odense N

Gratis entré

Ture i bilerne, tre eksempler:

BMW M3 CSL: 300 kr.

Porsche 911 GT3: 800 kr.

Lamborghini Aventador: 1.600 kr.

Sportscar Event Fyn 2016 2

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, tryk her!

Author: Malene Raith

Share This Post On