Perfekt parisisk match, Sonia Rykiel og Lancôme

Sensommer er lig med masser af nye efterårsfarver, og i år får de en ganske særlig stribet kulør hos Lancôme. Modehuset er nemlig gået sammen med et andet parisisk modehus, Sonia Rykiel, og skabt den unikke kollektion Sonia Rykiel X Lancôme.

Designeren Sonia Rykiel er lidt en mystisk person. Ingen kender for eksempel hendes præcise alder, hun optræder ikke ofte i medierne, men vi ved, at hun startede sin karriere, fordi hun var gravid og manglede tøj, der passede.

Hun skabte den berømte stribede sweater, som nok blev afvist flere steder, men da den røg i Vogue, blev Rykiel berømt over night.

rykiel-issermann_331592

I 1968 åbnede hun sin første butik i Paris Saint-German-des-Prés og blandt de første kunder var verdensstjerner som Catrine de Neuve og Brigitte Bardot. Legendariske Andy Warhol gjorde hendes sågar til sin muse.

I dag har Sonia Rykiel trukket sig tilbage, men modehuset kører videre med den kreative direktør Julie de Libran i samme ånd, et symbol på franske kvinders frihed. Præcis ligesom Lancôme.

Derfor var matchet mellem de to modehusede perfekt, og kollektionen Sonia Rykiel X Lancôme rammer hjertet af, hvad det vil sige at være en ægte parisienne.

Scenariet er skabt omkring en cafe i Paris med røde læber, kaffe, afslappet stiligt tøj, aviser og et sofistikeret look.

LANCOME_JDELPLACE -4LANCOME_JDELPLACE -3

 

Maxi øjenpaletterne, La Palette Saint-German, fåes i to varianter, inspireret af bydelen de er opkaldt efter og med masser af muligheder for at lave vilde eller afslappede øjne.

De har hver seks farver, foruden en base og to eyelinere, som gemmer sig under sølvlåget til venstre, og kommer i de to særlige Sonia Rykiel designs.

Parisienne Spirit indeholder blide rosa og blommefarvede toner, men er du til mere markante farver har Saint-German smukke blå, grønne og kaki nuancer.

La Palette Saint-German koster vejl. kr. 450,-

LANCOME_JDELPLACE -5  LANCOME_JDELPLACE -6 LANCOME-ANDRE-CUSHION-CMJN  LANCOME-RAYURES-CUSHION-CMJN

Få farverne frem på kinderne med de skønne nye Cushion Blush Subtil, der fås i de to farver Splash Corail, en orange nuance, og Sorbet Rose, som er mere pink.

Blushen er Lancômes fantastiske farvepude, altså ikke en pudder, som stryges på, men en silkeblød farve, som duppes forsigtigt på kinderne. Skøn luksus!

Desuden fås de smukke Sonia Rykiel æsker i en større størrelse, som passer til Lancômes super bløde foundationpude Miracle Cushion.

Cushion Blush Subtile koster vejl. kr. 330,- og refillæskerne Cushion Case vejl. kr. 100,-

Lancome - VERNIS-Blanc  Lancome - VERNIS-BleuLancome - VERNIS-KakiLancome - VERNIS-Rouge

De fire nye skønne lakker, Vernis In Love, er naturligvis inspireret af Sonia Rykiels striber, og er en hyldest til 1960’erne.

Dog har de fået et moderne twist, og ikke mindst interessante navne, Café Blanc er en skarp hvid, som refererer til bogen, du læser på cafeen, Saint-German, er den dybe blå fra rå denim, som passer til et casual look, Café Philo er en den samme kakifarve som cafebordet, og endelig den valmuerøde farve, Joie de Vivre, som hylder de ubekymrede 1960’ere.

Vernis In Love koster vejl. kr. 140,- stykket.

0401

Endelig er der også læberne, og til efteråret 2016 skal farverne være blide, og for at ramme det helt perfekte look har Sonia Rykiel og Lancôme skabt det perfekte værktøj, Parisian Lips Le Crayon. En pen der i den ene ende indeholder en stærkt pigmenteret mat farve og i den anden ende en blød transparant balsam med en sart farve.

Balsammen danner basen på læberne, hvorefter den matte farve duppes på midten af munden, for en blid rødmende effekt.

Læbepennen fås i fire forskellige nuancer, French Sourire, er en glad pink, French Baiser, en dyb sensuel rød, Parisian Audace er en klar orange og endelig Parisian Spirit, som er en vovet lilla.

Parisian Lips Le Crayon koster vejl. kr. 185,- stykket, og hele Sonia Rykiel X Lancôme kollektionen er i butikkerne nu.

1655806

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, tryk her!

 

Author: Malene Raith

Share This Post On