Ny maskulin herreserie fra Kiehl’s

Man behøver sådan set ikke blive kaldt andet end velsoigneret, hvis man plejer sig selv som mand.

Metroseksuel er et udtryk, der tilhører fortiden og rigtige mænd sørger naturligvis for, at holde sig nydelige og pæne uden at spendere timevis på det. Også når det handler om at bekæmpe alderdomstegn. Faktisk viser undersøgelser, ifølge Kiehl’s, at mænd bruger omkring 28 minutter om dagen på grooming og i snit har 8 produkter stående på toilethylden.

Og derfor har Kiehl’s, det legendariske apotek i New York, nu skabt en ny hudplejeserie, som er specielt designet til den lidt grovere mandehud.

9047503_fpx.tif

Men lad os lige starte med at gøre huden lidt mere tilgængelig med en tæt og behagelig barbering, og det klarer den nye transparente Smooth Glider Precision Shave Lotion let og nemt.

Den tilsættes fugtig hud og blødgør både hud og hår, så bladet glider nemmere og risikoen for småskader reduceres.  Smooth Glider Precision Shave Lotions tranparente konsistens gør det desuden nemt at se og styre barberingen, hvis man for eksempel styler sit skæg.

Barberingegelen indeholder Kukui nøddeolie, e-vitamin og essentielle olier fra eukalyptus og fyrretræ, som dels giver den en dejlig træagtig duft og dels forhindrer irriteret hud.

Smooth Glider Precision Shave Lotion fra Kiehl’s kommer i butikkerne i slutningen af august og koster vejl. kr. 145,- for 150 ml.

Kiehls-Age-Defender-trio

Du er nu klar til at få det optimale ud af den nye specialdesignede Age Defender trio herreserie fra Kiehl’s, og lad os startede med den nye Age Defender Power Serum.

Mænd får senere rynker end kvinder til gengæld er de dybere, men den nye, og Kiehl’s første til mænd, serum er lavet til at arbejde sig hurtigt og effektivt ned i huden, hvor den opstrammer og reducerer rynker ved hjælp af cypres ekstrakt, hydrolyserede proteiner og adenosin.

Herefter er det tid til at påføre huden fugt med Kiehl’s Age Defender Moiturizer, som samtidig beskytter huden. Ruhed blødgøres, elasticiteten øges og serummets effekt øges, så huden bliver fast og blød takket være koffein, soya protein og ekstrakt fra hørfrø, som er rig på vitaminer.

Du ikke glemme øjnene, området, der er allermest udsat, og det plejer du effektivt med Kiehl’s Age Defender Eye Repair, som straks lysner mørke rande, reducerer poser under øjnene og fjerner fine linjer. Ikke gennem hokus pokus, men via blur, altså små partikler i cremen, der bryder lyset og får øjenområdet til at lysne.

Kiehl’s nye Age Defence trio er en god basisserie til alle mænd, der gerne vil begynde at modarbejde rynker, serien er i Magasin landet over nu og koster vejl. kr. 395,- for Age Defender Power Serum, kr. 360,- for Age Defender Moiturizer og kr. 275,- for Age Defender Eye Repair.

grooming_bathroom_face_cream_main_0

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, tryk her!

Author: Malene Raith

Share This Post On