Frisk fra ferie med Lancôme

Måske er det bare mig, men efter ferien i år har det været mere end sædvanligt tungt for mig at komme i omdrejninger. Om det hænger sammen med at ferien i år har været ekstra skøn eller måske bare det små deprimerende sensommervejr, ved jeg ikke.

Heldigvis lancerer Lancôme i denne uge to skønne nyheder, der måske ikke fjerner ferie tristessen, men til gengæld sørger for, at den ikke kan ses.

Lancome - Pot 50ml - Visionnaire (DBD)

Visionnnaire Advanced Multi-Correction Cream er en dagcreme, der dag efter dag mindsker rynker, fine linjer og porer takket være en ny multikorrigerende formel samtidig med, at huden beskyttes og bliver mere klar og jævn.

Den bløde og duftende dagcreme indeholder LR2412, et jasmonatmolekyle, som er inspireret af naturen og de helbredende processer, som det har på planters evner til at reparere skader og øge modstandskraft. På din hud simulerer signalmolekylet produktionen af hyaluronsyre, som booster effekten og sikrer en perfekt fugtbalance hele dagen.

LR2412 frisker med det samme huden op og gør den blød og smidig, så du allerede der er lidt bedre rustet til at komme gennem dagen uanset regnvejr og mandagstræthed.

Visionnnaire Advanced Multi-Correction Cream fra Lancôme koster vejl. kr. 599,- for 50 ml.

Men naturligvis skal man også friskes op rundt om øjnene.

Visionnaire yeux - eye on correction (DBD)

Den tynde hud omkring øjnene kræver selvfølgelig eksta nænsom behandling og det klarer Lancômes Eye On Correction øjencreme lynhurtigt.

Her sætter små linjer, mørke rande og rynker sig hurtigt, men al det slører øjencremen øjeblikkeligt og helt uden hokus pokus.

Visionnaire Yeux fjerner straks de synlige spor efter ferietrætheden takket være Hydra Blur, en base af blødt pudder bestående af silica og perlit. Hydra Blur fanger og spreder lyset på huden, så den sløres og småskavankerne sløres. Nok et det et optiske bedrag, men det virker!

Desuden indeholder Lancômes Eye On Correction jasmonisk syre og får den til at virke som en fugtgivende balsam, der beroliger øjeomgivelserne og giver en frisk fornemmelse.

Lancômes Eye On Correction fra Lancôme koster kr. 455,- for 15 ml.

Begge dele er i butikkerne fra 10. august.

kate-Lancome-large

 

Få PRÊT-À-PARTIR Magasin gratis og uforpligtende hver måned, tryk her!

Author: Malene Raith

Share This Post On