Intens ny herreduft Amani Code Profumo

Det er højsæson for at stå i lufthavne verden over og indtage de enorme parfumeafdelinger. Hvad er nyt, hvad kan jeg lide og hvad skal jeg prøve?

Det er både hyggeligt, men også lidt uoverskueligt at finde ud af, men her er et foreslag til en helt ny duft fra Giorgio Armani, som er værd at dufte til, uanset om det er til dig selv, eller en gave til ham, du holder af.

Armani Code Profumo

Armani Code Profumos smukke gyldne flakon er nem at få øje på i herreafdelingen og signalerer kraft og intensitet.

Tænk smoking og kølig aftenstil ligesom modellen på billedet nederst, også selvom du måske (og forhåbentlig) ser helt anderledes ud, når du dufter til det nyeste medlem af Amani Code familien.

Duften bliver ekstra maskulin, intens og uimodståelig af de klassiske noter fra tonkabønner som forstærkes af den sensuelle basis af woody amber.

Pieces of amber on a wooden tableph--tonka-biolandes-1394788087

Amani Code Profumo lægger dog blidere ud med en frisk brise af grøn mandarinessens, grønne æbler og kardemomme, som efterfølges af blomstrende lavendel, muskatessens og frisk appelsinblomst.

I bunden møder du så tonkabønnerne og den træagtige rav, foruden tobaksaccenter og blød læder fra styraessens.

Det gør duften både let og frisk og dyb og maskulin. Dejlig at dufte til uanset om du har den på eller sidder ved siden af ham, der har det, når du kommer hjem fra ferien.

Amani Code Profumo lanceres i de danske butikker den 13. Juli og koster vejl. kr. 390,- for 30 ml. og vejl. kr. 590,- for 60 ml.

armani.bfd45154907.original

Læs meget mere i det nye PRÊT-À-PARTIR Magasin herunder og abonner gratis på magasinet øverst til højre på siden …

 

Author: Malene Raith

Share This Post On