Smukt sommerhår med Kiehl’s

Sol, sommer og saltvand er utvivlsomt sundt for humøret og sjælen, men der er en ting, som ferien kan beskadige, uanset om du tager til Blokhus eller Biarritz, og det er dit hår.

Det er jo ellers super skønt at vandre rundt på stranden og lade solen tørre saltvandshåret, men hvis du ikke samtidig husker at pleje det ekstra meget, ender du med tørt og kruset hår efter ferien.

Af samme grund har Kiehl’s, det berømte apotek i New York, nu lanceret en nærende hårplejeserie fuld af skønne olier, som beskytter og holder på fugten.

3605970939496NMC21MN_mu

Når håret bliver skadet løfter det yderste hårlag sig og får det til at se tørt og kruset ud. Kiehl’s Smoothing Oil-Infused Haircare serie bekæmper og glatter håret uden at gøre det tungt og fedtet. Serien består af tre produkter.

Første en shampoo uden Sulfattensider og silikone samt en nærende balsam uden silikone. Begge produkter indeholder arganolie, som genopbygger og beskytter håret, samt brasiliansk Babassu olie fra Amazonas.

show_arganIMG_4123

Babassu olien blødgør og bearbejder det tørre og porøse hår, og den skønne duftende Argan olie er rig på nærende fedtsyrer.

Allerede efter første brug føles håret blødere og glattere, men for virkelig at sætte prikken over i’et, skal du til sidst bruge den skønne Leave In Concentrate.

3605970914455_Smoothing_oil_infused_Leave_in_Concentrate_srgb_r3

Den er stjerneproduktet i serien og kan bruges i såvel fugtigt som tørt hår.

Bare et par enkelte dråber af den skønne olie fordeles i håret og giver det den sidste finish, så håret bliver smukt og blankt.

Den bløde Leave In Concentrate er et must efter hver hårvask, men kan også bruges i tørt hår til style og pifte det op.

Kiehl’s Smoothing Oil-Infused Haircare serie består som sagt af de tre trin:

Shampoo til vejl. kr. 150,- for 250 ml. (kr. 70,- for 75 ml. rejsestørrelse)

Balsam til vejl. kr. 170,- for 250 ml. (kr. 70,- for 75 ml. rejsestørrelse)

Leave In Concentrate til kr. 210,- for 70 ml.

Alle produkter er på hylderne i Magasin i hele landet og fås desuden også i smarte rejsestørrelser, så de ikke fylder det hele i kufferten, når du skal på ferie.

IMG_8678

Læs mere beauty i det nye PRÊT-À-PARTIR Magasin herunder og abonner gratis øverst på denne side …

 

 

Author: Malene Raith

Share This Post On